Maatwerk webshop

Haal het maximale uit je webshop, laat je niet beperken door een webshop platform!

Als je van plan bent om een nieuwe webshop te laten maken, dan is het doel duidelijk; jouw nieuwe webshop moet succesvol zijn. Daar komt veel bij kijken, hoe kun je de shoppende consument zo optimaal mogelijk bedienen? Want of je je nu volledig richt op online verkoop of ook fysieke winkels hebt, met het runnen van een consumenten (B2C) webshop heb je te maken met veeleisende klanten.

We houden van eerlijk advies: heb je een vrij standaard product, dat past in een webshop met standaard functionaliteiten? Dan voldoet vaak een out-of-the-box webshop prima. Maar wanneer jouw product of business net om wat meer vraagt, dan is een maatwerk webshop de perfecte oplossing. Bijvoorbeeld; als je wilt dat je webshop volledig geïntegreerd wordt met je ERP, POS of PIM software. Wanneer je internationaal wilt gaan. Of wanneer je product vraagt om maatwerk functionaliteiten, zoals een productconfigurator of speciale verzendmethoden op basis van gewicht of afmeting opties. Laat je niet beperken door een webshop platform, bied je klanten de ultieme shopbeleving en haal het maximale uit je webshop.

Webshop laten vernieuwen

Je webshop heeft zich bewezen als verkoopkanaal en is aan vernieuwing toe? Met de inmiddels opgedane ervaring ga je voor de 2.0 versie van je webshop. Er zijn waarschijnlijk een aantal punten waar je goed op let: Is je product assortiment gemakkelijk te beheren? Zijn er standaard integraties met de betaalplatforms en pakketdiensten die je nu ook gebruikt? Ook zullen de basisfunctionaliteiten zoals zoeken, filteren, bestellen en betalen vlekkeloos moeten werken. Hoe ga je dat aanpakken?

Ben je voornemens om je webshop te laten vernieuwen? We'd love to help! WHITE Digital Agency ontwikkelt maatwerk webshops voor organisaties die hun online verkoop écht serieus nemen.

Maak een afspraak

Professionele webshop

Voor het laten maken van een professionele webshop ga je naar WHITE. Hebben we ervaring? Zeker! Al Sinds de eerste introductie van iDeal (2005) in Nederland, ontwikkelen we webshops van hoog niveau. Van een standalone webshop tot een volledig gekoppeld e-commerce platform: wij werken op basis van bewezen best practices op het gebied van technologie en features. Dat maakt een professionele webshop! In nauwe samenwerking met jou, werken we met een enorme drive aan ons gezamenlijke doel: jouw nieuwe webshop zo succesvol mogelijk maken.

Bekijk webshop projecten in ons portfolio

Professionele maatwerk webshop met Craft Commerce

Tevreden klanten met een maatwerk webshop

DETJER - Meubel webshop met B2B dealer portal - Mobile shopping 2023
We werden voorzien van deskundig advies, konden rekenen op vlotte communicatie en afspraken werden nagekomen. En belangrijker nog: de webshop van DETJER is nu helemaal klaar voor de toekomst!
Bjorn Thomasse, oprichter DETJER
Van Herwerden B2C webshop - Mobile shopping
Toen wij ons online platform naar een hoger niveau wilden tillen waren er weinigen die de klus konden klaren. De persoonlijke en professionele aanpak van WHITE waren in het eerste gesprek al doorslaggevend.
Steven van Herwerden, eigenaar Van Herwerden Wielersport
Coppens Warenhuis Webshop mobile view clean
WHITE is een uniek, vooruitstrevend internetbureau met veel persoonlijke aandacht voor ons als klant. En die aanpak sluit precies aan bij ons familiebedrijf!
John Coppens, Coppens Warenhuis
Shoes by Boudewijns - B2C webshop Mobile shopping
Al jarenlang hebben wij een zeer fijne samenwerking met WHITE. De samenwerking loopt altijd vlekkeloos met korte lijntjes, wat als zeer prettig wordt ervaren.
Bart Boudewijns, eigenaar Shoes by Boudewijns

Craft Commerce webshop

Een goede webshop begint met een sterk platform. Daarom zijn wij super enthousiast over Craft CMS. Craft is een modern en flexibel CMS met een ‘content first’ mindset. Voor het ontwikkelen van webshops werken we met Craft Commerce, als uitbreiding op Craft CMS. Hiermee is het mogelijk om een integrale oplossing neer te zetten: één waarbij webshop en website echt naadloos in elkaar overgaan. Dit is dé unieke eigenschap van Craft Commerce, want in tegenstelling tot de bekende e-commerce pakketten, krijg je dankzij Craft CMS meteen de beschikking over een volwaardig en flexibel content en e-commerce platform. En dát geeft je de handvatten om je totale branding optimaal over te brengen.

Voor Craft Commerce zijn natuurlijk de bekende integraties beschikbaar, zoals betaal- en pakketdiensten: Mollie, Sendcloud, Picqer, PostNL, Mailchimp, Google shopping en veel meer…

Voordelen van Craft Commerce als webshop platform

Webshop koppeling

Een goede webshop koppeling zorgt voor een naadloze integratie van gegevens uit een ander systeem naar je webshop zoals product-, categorie-, voorraad- en klantgegevens. Andersom zorgt een webshop koppeling ook voor het aanmaken van online orders en klanten in het kassa- of logistieke systeem. Door jarenlange ervaring mogen we ons specialisten noemen in het robuust koppelen van je webshop met uiteenlopende systemen zoals boekhoudsoftware, voorraadbeheer-, kassasystemen en andere backoffice software. Deze webshop koppeling vormt het operationele hart van je online business. We hebben dan ook de beproefde techniek hiervoor in huis.

Meer over webshop koppelingen