Corporate website

Breng je corporate website naar een hoger niveau

Je corporate website is een belangrijk onderdeel van de online marketingstrategie van je bedrijf. Want of het doel van je website nu leadgeneratie, kennisdeling, branding of iets heel anders is, je hebt altijd een kwalitatieve website nodig die gericht is op het behalen van je doelen. Vanuit marketing oogpunt wil je daarom een snelle en zoekmachine vriendelijke site, die gemakkelijk te beheren en goed uitbreidbaar is. Om je doelgroep optimaal te bereiken moet je website bovendien prettig navigeren en responsive zijn. Vanzelfsprekend moet je website veilig zijn en goed aansluiten op de huisstijl.

We hoeven je natuurlijk niet te overtuigen hoe belangrijk dat allemaal is. Toch zijn er veel organisaties waar de marketingstrategie nu juist vastloopt op deze punten. Verouderde systemen en omslachtige werkwijzen zorgen voor frustratie bij marketing teams. Als marketeer wil je juist zelf alle mogelijkheden in handen hebben om je corporate website te beheren en te optimaliseren.

Corporate website vernieuwen

Er kunnen ook andere aanleidingen zijn om je corporate website te vernieuwen. Bijvoorbeeld omdat de huidige site gebruik maakt van verouderde technologie of omdat er een re-branding of verandering van contentstrategie op de planning staat. Kortom, tijd voor vernieuwing. Met als missie bedrijven te helpen online succesvol te zijn, ontwerpen en ontwikkelen onze specialisten een unieke bedrijfswebsite voor je. WHITE is het digital agency dat je begrijpt, met je meedenkt over je doelen en de online oplossingen voor je ontwikkelt.

Maak een afspraak

Onze experts staan voor je klaar

Eén van onze expertises is het (door)ontwikkelen van corporate websites. We worden dan ook vaak gevraagd voor de realisatie van bedrijfswebsites van internationaal opererende organisaties. Veelal meertalig en met een groot aantal pagina’s, desgewenst met regiospecifieke content. We ontwikkelen de ideale bedrijfswebsite voor je en werken nauw samen met je marketing team om je online doelen te behalen. Samen leggen we een ijzersterk fundament voor online groei.

Corporate site projecten in ons portfolio

White Office 19052022 173

Wat onze klanten over ons zeggen

Onze trots maakt ons misschien niet de meest objectieve kijker. Gelukkig hoef je niet alleen op óns woord af te gaan. Lees hier wat onze klanten zeggen over de samenwerking met WHITE:

PAL V Een visuele leadgeneratie website met Craft CMS Mobile view
WHITE heeft zich voor ons opnieuw bewezen als een deskundige partij die proactief meedenkt en waarmee het uiterst prettig samenwerken is. De lijntjes zijn bij WHITE altijd kort en bij vragen reageren ze vriendelijk en snel. Net als in 2017 is het hele proces vlot verlopen. En dat de website qua conversie zijn werk doet, kunnen we nu al merken: de leads die we krijgen, zijn interessanter en concreter dan voorheen.
Thijn de Bont, Online Marketeer
Skalar - Internationale B2B website met Craft CMS - Mobile view-v2
Tijdens het traject was er nooit een ‘nee’; WHITE speelde altijd direct in op vragen en wensen. Via onze fraaie nieuwe website krijgen we ontzettend goede leads binnen waar onze salesmensen direct mee aan de slag kunnen. Daarbij werk ik heel fijn samen met het Client Success Team van WHITE. Ik kijk uit naar verdere samenwerking in de toekomst.
Simone Cornelissen-Simonis, Content manager
TEFAF website - herontwikkeld in Craft CMS - Mobile view
Bij technische vragen kunnen we altijd bij WHITE terecht, ook met onverwachte verzoeken. Ze zijn merkbaar in control en houden ons van alle aspecten op de hoogte. Met WHITE hebben we eindelijk een IT-partner om technische zaken bij neer te leggen en waarmee we onze website de komende jaren verder gaan ontwikkelen.
CTO, TEFAF

Een corporate site met een flexibel CMS

Ons geheime wapen? Craft CMS in combinatie met onze expertise en jarenlange ervaring. Waarom wij zo enthousiast zijn? Craft is een professioneel en zeer flexibel CMS dat optimaal wordt ingericht voor jouw site. Ontwikkeld met de content first gedachte is het een modern CMS gericht op marketing- en content teams. Hiermee wordt het beheren van je website heel gebruiksvriendelijk. Lees meer over wat dit CMS zo geschikt maakt voor corporate websites.

Unieke features van Craft CMS