Van Herwerden - Wielersport webshop

Migratie van webshops voor specialist in sportieve fietsen

Met in totaal al meer dan 120 jaar ervaring in de fietswereld, kun je wel zeggen dat familiebedrijf Van Herwerden een echte kenner is als het op fietsen aankomt. Met 2 winkels bedienen ze hun klanten al meer dan een eeuw en voorzien ze hen van de beste adviezen. Naast de fysieke winkels, begon de webshop ook een steeds grotere rol te spelen bij het faciliteren van een grote klantgroep. In 2018 klopte Van Herwerden bij WHITE aan. Het was tijd om hun reeds bestaande Craft Commerce webshop een nieuw leven in te blazen en een aantal nieuwe en gave functionaliteiten toe te voegen. Aan ons de eer om dat te realiseren!

Migratie

Webdevelopment

Cloud hosting

Craft Commerce

Migratie van multi domain website

Na een plezierige samenwerking tijdens het project, werd in oktober 2018 de migratie afgerond. Doordat er bij Van Herwerden is gekozen voor een multi domain website, kunnen hun beide websites vanuit één Craft backend worden beheerd. Daarnaast maken ze gebruik van een superhandige koppeling met kassasysteem Vendit. Door middel van deze koppeling worden producten, categorieën, afbeeldingen en voorraad vanuit het ERP systeem naar de webshop gestuurd. Andersom worden offertes en orders vanuit de webshop een op een aan het ERP systeem teruggekoppeld. Op die manier houden de twee meest belangrijke systemen elkaar continu up to date. Dat scheelt niet alleen een hoop handwerk, maar vooral veel tijd die een ondernemer nooit genoeg kan hebben!

Van Herwerden B2C webshop - Mobile shopping

Optimaliseren en doorontwikkelen

Inmiddels zijn we een aantal jaren verder sinds de start van onze samenwerking en in de tussentijd heeft de website van Van Herwerden meerdere hele mooie ontwikkelingen doorgemaakt. De enorme drive van de mensen achter Van Herwerden, vraagt om een systeem dat qua mogelijkheden aansluit op de groeiambities. Op basis daarvan hebben we de webshop begin 2021 gemigreerd van Craft 2 naar Craft 3. Een complexe klus die we zorgvuldig hebben opgepakt en helemaal probleemloos is afgerond. Het resultaat is een toffe, uitgebreide webshop die voorlopig nog niet uit ontwikkeld is!

Bekijk de website
Creo

Steven van Herwerden, eigenaar Van Herwerden Wielersport

Toen wij ons online platform naar een hoger niveau wilden tillen waren er weinig die de klus konden klaren. De persoonlijke en professionele aanpak van WHITE waren in het eerste gesprek al doorslaggevend. Kwaliteit staat bij WHITE voorop en ze denken altijd mee. Wij hebben inmiddels twee websites en kassakoppelingen voor onze bedrijven en zijn klaar voor de toekomst. De samenwerking verloopt altijd strak en met korte lijntjes.