Sendcloud plugin

Craft Commerce Integration

Maak het versturen van orders leuk en efficiënt!

Het versturen van orders is een tijdrovende, maar belangrijke klus. Je wilt dat klanten hun pakketten snel ontvangen en dat ze artikelen moeiteloos kunnen retourneren. Zo houd je je klanten immers tevreden, en dát maakt de kans groter dat ze in de toekomst opnieuw bij jouw webshop zullen shoppen. Met de Sendcloud plugin voor Craft Commerce wordt dit hele proces een eitje! Na het koppelen van jouw Craft Commerce webshop met Sendcloud, worden zendingen automatisch bij het verzendplatform aangemeld en druk je meerdere verzendlabels tegelijkertijd af met slechts één druk op de knop. Last but surely not least, kun je door gebruik te maken van deze plugin een servicepunt locatiekiezer tonen op de checkout pagina van je webshop. Hiermee wordt het verzendproces snel en gebruiksvriendelijk!

Sendcloud shipment platform

Met verzendplatform Sendcloud verzend je vanuit één centraal punt pakketten via PostNL, DPD, DHL, UPS en andere vervoerders en hanteert ook nog eens erg scherpe verzendtarieven. Een alles-in-één oplossing voor orderverwerking, track & trace notificaties en een gepersonaliseerd retourportaal. Verhoog je conversie met flexibele bezorgopties en servicepunt levering in de checkout van jouw webshop. Bespaar tijd met gemakkelijke verzendtools voor verpakken en labelen. Houd je klanten op de hoogte met branded tracking pagina’s en automatische mails. Met Sendcloud bied je je klanten bovendien een soepel retourproces en dus een positieve ervaring.

Hoe werkt de Sendcloud Craft plugin?

In nauwe samenwerking met Sendcloud ontwikkelde WHITE deze officiële Craft plugin voor de integratie van Sendcloud in een Craft Commerce webshop. Dit betekent een naadloze koppeling tussen Craft Commerce en Sendcloud. We hebben het verbinden van jouw webshop met Sendcloud super gemakkelijk gemaakt; één druk op de 'connect'-knop is genoeg. Daarna rest je enkel nog het instellen van de gewenste verzendmethodes in Craft Commerce waarna je vlot aan de slag kunt. Nieuwe orders worden automatisch doorgegeven aan Sendcloud en de verzendlabels print je direct vanuit Craft. Zo simpel is het.

Sendcloud plugin for Craft CMS - Screenshot

Ondersteuning voor Sendcloud servicepunten

Naast de gewone verzendmethodes biedt de Sendcloud plugin ook ondersteuning voor het verzenden naar het servicepunten netwerk van Sendcloud vervoerders. Hiermee kan je klanten de mogelijkheid bieden om pakjes via afhaalpunten te laten bezorgen. Per servicepunt vervoerder maak je een verzendmethode in Craft Commerce. Hiervoor wordt dan de servicepunt locatiekiezer pop-up in de checkout getoond. We hebben de integratie van de servicepunt locatiekiezer al voor je voorbereid en leveren je een mooi voorbeeld van hoe je deze in de checkout van jouw webshop kan (laten) inbouwen. Je contract met Sendcloud bepaalt of je de servicepunt verzenden optie kunt gebruiken.

Closed tomorrow Granaatappelstraat 64 5061 WK Eindhoven Plant & Newspaper 0.8 km 08:00 - 17:30 Open tomorrow Mosterdplein 24 5115 JO Eindhoven Dries Supermarket 1.4 km 08:00 - 17:30 Open tomorrow Marmeladepromenade 7 5102 NY Eindhoven Esmee's Teaspecials 0.3 km Place or zipcode 0-5km

Sendcloud plugin

Licentiekosten $49 Craft Plugin Store

Geïnteresseerd in de Sendcloud plugin voor Craft? De plugin is beschikbaar in de Craft Plugin store. Nadat je de plugin hebt geïnstalleerd, zie je een waarschuwingsbalk in Craft. Klik op deze balk om de licentie in de Craft Plugin Store te activeren met je Craft ID. Na de activatie kun je webshop eenvoudig koppelen met Sendcloud via de plugin settings pagina.

Let op: de Sendcloud plugin is enkel geschikt voor Craft CMS versie 3.4 en nieuwer. Ook Craft Commerce versie 3.1 en nieuwer heb je nodig voor deze plugin. En natuurlijk is ook een geactiveerd Sendcloud account vereist. Heb je nog geen account? Maak een Sendcloud account aan.