Craft CMS voor een flexibele website

Craft CMS als solide basis voor je website! Het meest flexibele en prettige CMS dat wij kennen.

Craft CMS is een hoogwaardig en flexibel content management systeem dat optimaal ingericht wordt voor het beheer van jouw website en zo gebruiksvriendelijk blijft. Het is geschikt voor omvangrijke en meertalige websites met de mogelijkheid tot een custom design en maatwerk functionaliteiten.

Maatwerk design en development voor jouw Craft CMS website

Het CMS geeft ons de mogelijkheid om voor jou een website te maken die helemaal is afgestemd op jouw organisatie. Aan de voorkant met maatwerk in design, lay-out, structuur en functionaliteiten. Maar ook aan de achterkant, doordat we helemaal vrij zijn om een specifieke inrichting te maken voor jouw website.

Overweeg je Craft CMS in te zetten voor een nieuw project? Maak kennis met de mogelijkheden, meld je aan voor onze Craft CMS demo!

Ik wil een Craft CMS demo

Wij maken Craft CMS websites als Enterprise Verified Partner

WHITE is door de makers van het platform erkend als Enterprise Verified Partner. Deze certificatie toont aan dat we diepgaande kennis hebben van Craft CMS en Craft Commerce. Daarnaast is deze verificatie een bewijs van een ervaren development team, een betrouwbaar businessmodel en genoeg kennis om complexe projecten te kunnen draaien. Tenslotte biedt deze badge voor ons de mogelijkheid om direct te schakelen met de ontwikkelaars van Craft.

Craft CMS - Enterprise Verified Partner - WHITE Digital Agency

Wat maakt Craft CMS zo uniek?

De bekende pakketten gaan uit van een standaard opzet waarbij developers proberen deze opzet zoveel mogelijk aan te passen aan de situatie van de klant. In de algemeen bekende pakketten start je dus meteen met ‘verbouwen’ in plaats van bouwen. Craft CMS is zo opgezet dat we voor jou de best passende oplossing creëren.

Het heeft unieke functionaliteiten die het ook geschikt maken voor andere oplossingen. Zo is het met een uitgebreide gebruikersopzet ook heel geschikt voor een documentenbank of klanten portal. Bovendien is een website later prima uit te breiden met een webshop, met de zeer krachtige Craft Commerce plug-in.

WHITE Digital Agency uit regio Eindhoven staat voor eerlijk en integer zakendoen

Belangrijke voordelen van Craft CMS voor je website

Maatwerk design en lay-out

Het is ontwikkeld voor maatwerk vormgeving.

Maatwerk functionaliteiten

Het platform is ingericht op uitbreidingen en doorontwikkeling.

Extreem flexibel qua CMS-inrichting

De back-end wordt ingericht op jouw situatie; zo wordt het ook leuk voor de mensen die de website gaan onderhouden.

Live preview

Bekijk je wijzigingen in de website, nog voordat je gepubliceerd hebt.

Handige drag & drop interface

Sleep het op zijn plek, op allerlei plaatsen. Bijvoorbeeld de volgorde van menu items, content blokken of foto's en bestanden.

Editen zonder opmaak

Je hoeft je niet druk te maken over de opmaak, dat regelt Craft

Gebruikersrechten

Bepaal aan de voor- en achterkant de toegang tot het niveau van onderdelen.

Plug-in store

Er zijn enorm veel plugins beschikbaar. Handige bouwstenen met aanvullende functionaliteit.

Koppelen met andere systemen

Volop mogelijkheden om andere platforms en systemen te koppelen aan jouw website.

Standaard meertalig

Meertaligheid is integraal en slim opgenomen in het CMS, overzichtelijk en snel.

Voordelig licentie model

De eenmalige licentie voor Craft is laag, daarna betaal je een klein bedrag per jaar voor updates.

Volop in ontwikkeling

Wereldwijd raken steeds meer organisaties overtuigd

Maak een goede start met onze Craft CMS gebruikers handleiding

De grootste kracht van Craft is flexibiliteit. Elke Craft website is dan ook maatwerk. Dat maakt het een uitdaging om een universele gebruikershandleiding op te stellen. Daarom bieden de makers van Craft CMS zelf alleen technische documentatie voor ontwikkelaars en geen gebruikershandleiding aan.

Omdat wij veel organisaties ondersteunen met hun Craft projecten zien we dat er toch wel veel vraag is naar een gebruikers handleiding van de Craft CMS beheeromgeving. Met name voor gebruikers zoals content managers en marketing teams. Daarom hebben wij in overleg met de makers van Craft een universele handleiding geschreven. Hierin laten we de projectspecifieke maatwerkinrichting buiten beschouwing en geven we een goede basis uitleg over Craft CMS. Daarmee krijg je alle uitleg om een vliegende start met Craft te maken.

Bekijk onze Craft CMS handleiding

User Guide