B2B webshops en portals

Maatwerk B2B portal of webshop volledig toegespitst op jouw organisatie

Voor jouw (internationale) B2B e-commerce bedrijf ben je op zoek naar een betrouwbare en gespecialiseerde partner die jou perfect kan helpen bij het bouwen of migreren van jouw B2B webshop. Je wilt groeien, professionaliseren en je omzet verhogen. De business to business webshop of portal waarmee je dit wilt realiseren bestaat nog niet of moet nog worden klaargestoomd voor deze grote stap. Dat is hèt moment om een ervaren specialist in de arm te nemen. Een kenner die snapt dat je als B2B e-commerce bedrijf klantspecifieke prijsafspraken moet kunnen verwerken, die weet hoe een naadloze integratie met verschillende ERP systemen wordt gerealiseerd en die begrijpt dat jouw webshop uniek is en dus om een unieke aanpak vraagt.

De toegevoegde waarde van een B2B webshop

Verhoog je conversie en omzet

Verbeter je service, klanttevredenheid en loyaliteit

Werk efficiënter en sneller door realtime ERP integratie

Klantspecifieke prijzen, kortingsstaffels, en leveringsvoorwaarden

Maatwerk B2B webshop en portal

Dat vraagt om maatwerk met een hoge mate van complexiteit waar Craft Commerce èn wij bij WHITE, uitstekend mee uit de voeten kunnen. En maatwerk betekent niet dat elk detail opnieuw gebouwd moet worden. Integendeel zelfs: het liefst maken we gebruik van bestaande oplossingen en ontwikkelen we alleen wat er nog niet is. Uiteraard altijd met jouw businessdoelen als uitgangspunt. Op die manier werken we zo efficiënt mogelijk en behouden we focus op de juiste zaken.

B2B webshop and dealer portal - Maatwerk voor Louis Verwimp - Mobile view

B2B webshop of portal in Craft Commerce

Onze passie? Specialist zijn in het maken van B2B webshops en portals die perfect aansluiten op de wensen van onze klant, en daar KEIgoed in zijn. Het uitdenken van geavanceerde technische oplossingen is wat wij bij WHITE het liefste doen. We kiezen er bewust voor om websites in Craft Commerce te bouwen omdat dit CMS uitermate geschikt is voor het ontwikkelen van een op de klant toegespitste aanpak. De uiteenlopende logistieke- en bedrijfsprocessen bij de verschillende B2B e-commerce bedrijven maken dat geen webshop of portal hetzelfde is. Nog niet bekend met Craft? Meld je dan aan voor een Craft CMS demo of Craft Commerce demo

B2B webshops en portals - Specialist in het maken van B2B webshops

Waarom een B2B webshop van WHITE

Craft Enterprise Partner

Ruim 20 jaar e-commerce ervaring

Strategische partner voor internationale B2B bedrijven

Gespecialiseerd in de realisatie van complexe weboplossingen

Koppelingen met nagenoeg alle ERP systemen

Betrouwbare digitale partner

Realtime koppeling met ERP systemen

Jarenlange ervaring met het ontsluiten van productdata en klantgegevens uit bekende ERP systemen als Microsoft Dynamics NAV, SAP Business One en Afas Profit, heeft ons het belang van een naadloze integratie tussen bestaande backoffice systemen en e-commerce platforms leren begrijpen als geen ander. Maak je daarnaast gebruik van andere gespecialiseerde systemen? Dan maken wij moeiteloos een koppeling met jouw CRM, PIM, WMS, voorraad- en andere backoffice systemen. En ook de meer branchespecifieke software als Gripp, Becosoft en Plusmaker kennen voor ons geen geheimen.

B2B webshop en portal

Ontwikkeld door WHITE

Benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk dan de Craft Commerce projecten van B2B e-commerce organisaties die jou voorgingen en inmiddels de trotse eigenaar zijn van een hoogwaardige B2B webshop en/of portal.