B2B webshops en portals

Groei, professionaliseer en verhoog je omzet met een B2B webshop of portal.

Voor jouw (internationale) B2B e-commerce bedrijf ben je op zoek naar een betrouwbare en gespecialiseerde partner die jou perfect kan helpen bij het bouwen of migreren van jouw B2B webshop. Je wilt groeien, professionaliseren en je omzet verhogen. De B2B webshop of portal waarmee je dit wilt realiseren bestaat nog niet of moet nog worden klaargestoomd voor deze grote stap. Dat is hèt moment om een ervaren specialist in de arm te nemen. Een kenner die snapt dat je als B2B e-commerce bedrijf klantspecifieke prijsafspraken moet kunnen verwerken, die weet hoe een naadloze integratie met verschillende ERP systemen wordt gerealiseerd en die begrijpt dat jouw webshop uniek is en dus om een unieke aanpak vraagt.

De toegevoegde waarde van een B2B webshop

Verhoog je conversie en omzet
Verbeter je service, klanttevredenheid en loyaliteit
Werk efficiënter en sneller door realtime ERP integratie
Klantspecifieke prijzen, kortingsstaffels, en leveringsvoorwaarden

B2B webshop of portal in Craft Commerce

Onze passie? Specialist zijn in het maken van B2B webshops en portals die perfect aansluiten op de wensen van onze klant, en daar KEIgoed in zijn. Het uitdenken van geavanceerde technische oplossingen is wat wij bij WHITE het liefste doen. We kiezen er bewust voor om websites in Craft Commerce te bouwen omdat dit CMS uitermate geschikt is voor het ontwikkelen van een op de klant toegespitste aanpak. De uiteenlopende logistieke- en bedrijfsprocessen bij de verschillende B2B e-commerce bedrijven maken dat geen webshop of portal hetzelfde is.

B2B webshop and dealer portal - Mobile view - Louis Verwimp

Dat vraagt om maatwerk met een hoge mate van complexiteit waar Craft Commerce èn wij bij WHITE, uitstekend mee uit de voeten kunnen. En maatwerk betekent niet dat elk detail opnieuw gebouwd moet worden. Integendeel zelfs: het liefst maken we gebruik van bestaande oplossingen en ontwikkelen we alleen wat er nog niet is. Uiteraard altijd met jouw businessdoelen als uitgangspunt. Op die manier werken we zo efficiënt mogelijk en behouden we focus op de juiste zaken.

Waarom een B2B webshop van WHITE

Craft Enterprise Partner
Ruim 20 jaar e-commerce ervaring
Strategische partner voor internationale B2B bedrijven
Gespecialiseerd in de realisatie van complexe weboplossingen
Koppelingen met nagenoeg alle ERP systemen
Betrouwbare digitale partner

Realtime koppeling met ERP systemen

Jarenlange ervaring met het ontsluiten van productdata en klantgegevens uit bekende ERP systemen als Microsoft Dynamics NAV, SAP Business One en Afas Profit, heeft ons het belang van een naadloze integratie tussen bestaande backoffice systemen en e-commerce platforms leren begrijpen als geen ander. Maak je daarnaast gebruik van andere gespecialiseerde systemen? Dan maken wij moeiteloos een koppeling met jouw CRM, PIM, WMS, voorraad- en andere backoffice systemen. En ook de meer branchespecifieke software als Gripp, Becosoft en Plusmaker kennen voor ons geen geheimen.

B2B webshop en portal

Ontwikkeld door WHITE

Benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk dan de Craft Commerce projecten van B2B e-commerce organisaties die jou voorgingen en inmiddels de trotse eigenaar zijn van een hoogwaardige B2B webshop en/of portal.

B2B E-commerce Portal Louis Verwimp

Bekijk case

WHITE jouw B2B webshop laten bouwen?

Vraag ons vrijblijvend om meer informatie
Neem contact op