Mollie Plus plugin

Craft Commerce Integration

Maakt Klarna achteraf betalen met Mollie mogelijk

Voor betalingen in je Craft Commerce webshop kies je voor Mollie: de nummer 1 payment provider in Europa. Sommige Craft Commerce webshop eigenaren zullen al bekend zijn met de Mollie Craft plugin, waarmee je je bezoekers de mogelijkheid biedt om voor onder andere iDeal of betaling met creditcard te kiezen. Er ontbreekt echter één belangrijke betaalmethode in de reeds bestaande Mollie plugin: achteraf betalen! Daarom ontwikkelde WHITE, in nauwe samenwerking met Mollie, de Mollie Plus Craft plugin. Deze maakt gebruik van de Mollie Orders API, welke het aanbieden van geavanceerdere betaalmethodes mogelijk maakt. Met de Mollie Plus Craft plugin integreer je in een handomdraai de razendpopulaire betaalmethoden Klarna Pay later en Klarna Pay in 3 in je Craft Commerce webshop. In een wereld waarin online shoppen niet meer weg te denken is, kan een achteraf betalen-optie niet achterblijven. En naast dat je je klant blij maakt met een laagdrempelige, gebruiksvriendelijke betaalmethode, voldoe je ook meteen aan de wettelijke eis om een alternatief op vooruitbetalen aan te bieden.

Mollie payments

Mollie is een betrouwbare payment provider met een groot aantal Europese betaalmethoden. Dankzij een breed scala aan mogelijkheden is Mollie geschikt voor zowel grote als kleine webshops. Betrouwbaar, veilig en helemaal bij de tijd. Of je nu veel of weinig betalingen doet; in veel gevallen is Mollie de beste keuze!

Hoe werkt de Mollie Plus plugin?

Na het installeren is deze plugin super eenvoudig in te stellen, namelijk op dezelfde manier als hoe je andere payments plugins voor Craft Commerce instelt. Je zet in je Mollie dashboard de gewenste payment methodes aan en plakt je Mollie API key in de Craft Commerce payment gateway. That’s it! Naast de Klarna methodes koppelt de plugin ook met alle gewone betaalmethoden van Mollie.

Daarmee heb je voldoende aan de Mollie Plus plugin en wordt de gewone Mollie plugin voor Craft overbodig!
Mollie Plus plugin for Craft CMS Screenshot

Mollie Plus plugin

Geïnteresseerd in de Mollie Plus plugin voor Craft? De plugin is binnenkort beschikbaar in de Craft Plugin store. Nadat je de plugin hebt geïnstalleerd, zie je een waarschuwingsbalk in Craft. Klik op deze balk om de licentie in de Craft Plugin Store te activeren met je Craft ID. Na activatie kun je je webshop eenvoudig koppelen met Mollie via de payment gateways pagina.

Let op: de Mollie Plus plugin is enkel geschikt voor Craft CMS versie 3.4 en nieuwer. Ook Craft Commerce versie 3.1 en nieuwer heb je nodig voor deze plugin. En natuurlijk is ook een geactiveerd Mollie account vereist. Heb je nog geen account? Maak een Mollie account aan. Draait jouw website nog op Craft 2? Dan is dit misschien wel hét moment om over te gaan op Craft 3. Lees meer over de migratie naar Craft 3
Background with just darkblue 16 9

Wil je bericht ontvangen zodra de Mollie plugin voor Craft CMS beschikbaar is in de Craft Plugin Store?

Laat dan je e-mailadres achter en word als eerste op de hoogte gebracht!

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.