Craft Plugins voor Craft CMS en Commerce

Een Craft plugin is een uitbreiding op Craft CMS dat door middel van een stukje code wordt geïmplementeerd. Het biedt extra mogelijkheden bovenop de standaard functionaliteiten of zorgt voor een koppeling met een ander systeem. Met het grote aanbod aan plugins uit de Craft Plugin Store voeg je eenvoudig specifieke functionaliteiten toe aan iedere Craft website of Craft Commerce webshop. Craft CMS heeft een structuur die zeer goed bedacht is op het veilig en prettig werken met plugins.

Plugin ontwikkeling voor Craft CMS

Onze jarenlange ervaring met Craft CMS en Craft Commerce maakt dat het ontwikkelen van Craft CMS plugins nog maar weinig geheimen voor ons kent. Inmiddels heeft WHITE een mooi aantal eigen plugins ontwikkeld waar we best een beetje trots op zijn. We zien onze Craft plugins als een waardevolle toevoeging op websites van onze klanten en pakken het maken ervan dan ook uiterst serieus aan. Op deze pagina vind je een overzicht van Craft plugins waar we momenteel aan werken én reeds door ons uitgebrachte plugins.

Ontdek onze plugins uit de Craft Plugin Store!

Met trots presenteren we de Mollie Plus, Sendcloud & Picqer plugin!

Plugin Store

Mollie Plus

Bied alle populaire betaalmethoden aan met Mollie Plus. Een waardevolle toevoeging aan je Craft Commerce webshop waar jouw online klant ongetwijfeld héél blij van wordt.

De Mollie Plus plugin maakt gebruik van de Mollie Orders API. Hierdoor biedt deze plugin meer mogelijkheden dan de bestaande Mollie plugin. Naast alle standaard betaalmethoden, maak je met Mollie Plus gebruik van de nieuwe, geavanceerde betaalmethoden die het platform biedt. Denk onder andere aan Klarna Pay Later, Klarna Pay Now en Klarna Slice it: de momenteel enorm veel gebruikte betaalmethoden onder online shoppers.

Mollie Plus plugin
Plugin Store

Sendcloud

Maak van een tijdrovend proces een snelle klus, koppel je Craft Commerce webshop aan verzendplatform Sendcloud met de speciaal daarvoor ontwikkelde Sendcloud plugin.

De Sendcloud plugin verzorgt de integratie van het gelijknamige verzendplatform in een Craft Commerce webshop. Het aanmelden van zendingen bij Sendcloud wordt hiermee super simpel en met één druk op de knop print je meerdere verzendlabels uit. Daarnaast biedt deze plugin de mogelijkheid om een servicepunt locatiekiezer te integreren in de checkout pagina. Zo wordt het verzenden van pakketten een snelle klus!

Sendcloud plugin
Plugin Store

Picqer

Met de Picqer plugin voor Craft Commerce synchroniseer je eenvoudig product voorraden en bestellingen voor een efficiënte orderafhandeling.

De Picqer plugin zorgt voor de synchronisatie van productvoorraad en bestellingen tussen Craft Commerce en de Picqer magazijn software. Met deze plugin wordt de productvoorraad opgehaald in Picqer en doorgestuurd naar Craft, bestellingen worden vanuit Craft doorgestuurd naar Picqer en Craft ontvangt de orderstatus wijzigingen weer uit Picqer. Voorraad beheren was nog nooit zo makkelijk!

Picqer plugin

Plugins voor onze webshop projecten

Niet alle door ons ontwikkelde Craft plugins hebben we gepubliceerd in de Craft Plugin Store. Onderstaande plugins zijn mooie uitbreidingen op Craft Commerce en gebruiken we tot op heden enkel in onze eigen maatwerk webshop projecten. Toch willen we ze graag benoemen zodat je een goede indruk krijgt van onze kennis op het gebied van plugin ontwikkeling voor Craft CMS.

Algolia Plus

Filter en zoek sneller dan ooit tussen producten of documenten binnen jouw website of webshop door gebruik te maken van alle voordelen die zoekplatform Algolia biedt.

Deze Craft CMS plugin biedt een rijke integratie met de Algolia zoek- en filtertechnologie. Algolia is een krachtig en innovatief zoekplatform dat ervoor zorgt dat je supersnel kunt filteren en zoeken tussen producten of documenten in overzichtspagina's. Hiermee bied je je klant een optimale ervaring in jouw webshop.

Dropbox

Dropbox en Craft CMS: een sterke combinatie! Met deze Craft plugin kunnen Dropbox mappen en bestanden worden weergegeven binnen een Craft website of webshop.

Een voorbeeld hiervan is een documentbibliotheek of beeldbank die volledig via Dropbox kan worden beheerd. Craft zorgt voor een (read-only) weergave van de geüploade bestanden die gebruikers vervolgens kunnen downloaden.

Connector

Hoe fijn is het als de productdata, die je toch al in je ERP systeem of kassasysteem hebt staan, automatisch op je webshop verschijnt. Deze plugin maakt dat mogelijk.

De Craft connector plugin maakt het mogelijk om Craft te koppelen met andere systemen. Deze universele plugin is geschikt voor zowel het importeren als exporteren van data en is geoptimaliseerd om snel grote hoeveelheden data te verwerken. Hiermee is het mogelijk om een Craft commerce webshop volledig te koppelen met een ERP of kassa systeem. Maak met deze plugin een robuuste integratie met je backoffice software.

Commerce conditions

Toe aan een gebruiksvriendelijke tool om promoties in te voeren op categorie- en individueel niveau? Breid je marketinginstrumenten dan uit met deze handige plugin.

Met deze Craft Commerce plugin kun je speciale geavanceerde promoties opzetten. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat bij aankoop van twee geselecteerde producten, een derde product als gratis wordt toegevoegd aan de winkelmand. Ook is het mogelijk om speciale prijzen toe te kennen aan een combinatie van verschillende producten. Deze plugin is een mooie marketing uitbreiding voor Craft Commerce.

Masterfeed

Het werken met productfeeds was nog nooit zo makkelijk! Je koppelt de feed eenvoudig met externe feed management platforms en bent binnen mum van tijd good to go!

Maak een universele geautomatiseerde productfeed met deze Craft Commerce plugin die gedeeld kan worden met externe feed management platforms zoals Channable en Masterfeedwatch. Vervolgens kan deze productdata gebruikt worden voor online marketing kanalen als Google Shopping en affiliate marketing. Gebruik Craft Commerce als databron met deze plugin.

Asset synchroniser

De Asset Synchroniser bespaart je een hoop handwerk, zoals het koppelen van afbeeldingen aan producten, waardoor je meer tijd overhoudt voor belangrijkere dingen.

Met deze handige Craft CMS plugin worden afbeeldingen automatisch aan bijvoorbeeld producten gekoppeld aan de hand van de bestandsnaam. Een grote bulk afbeeldingen kan worden geupload en wordt automatisch gekoppeld aan de juiste producten. Met name voor webshops met veel productafbeeldingen is dit super handig!

Translate

Dit is er eentje die je niet mag missen in jouw Craft omgeving! De Translate plugin maakt dat zelfs digibeten de teksten in de broncode van een website kunnen aanpassen.

Met deze superslimme Craft plugin beheer en wijzig je eenvoudig alle vertalingen van teksten die in de broncode van je website of webshop staan, zoals knopteksten en formulier labels. Het is niet voor niets dat we deze plugin in ieder project gebruiken!

Whitelist

Speel op safe door gebruik te maken van de Whitelist plugin en zo eenvoudig te bepalen wie er wel en geen toegang mag krijgen tot de backend van jouw website.

Kies voor extra beveiliging van je Craft CMS backend met deze Whitelist plugin. Hiermee kan er enkel vanaf bepaalde IP adressen en/of als specifieke gebruiker worden ingelogd in de Craft admin omgeving van jouw website. Ook handig om een acceptatie- of testomgeving mee af te schermen.

Overtuigd van de toegevoegde waarde van Craft plugins en klaar voor de volgende stap met jouw website of webshop? Laat het ons weten! We bespreken graag de mogelijkheden om te zien hoe we de doorontwikkeling kunnen verzorgen.

Velden met een * zijn verplicht

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.