Online only of ook fysieke winkels

Je kunt natuurlijk handmatig de voorraad beheren van je Craft Commerce webshop. Maar het is veel efficiënter om een koppeling te leggen met je kassasysteem. Of je je nu volledig richt op online verkoop of ook fysieke winkels runt; een geautomatiseerde koppeling tussen je ERP- of kassasysteem en je webshop neemt je een hoop werk uit handen.

Naadloze integratie tussen webshop en backoffice

Een goede webshop koppeling zorgt voor een naadloze integratie van data naar de webshop zoals product-, categorie-, voorraad- en klantgegevens. Andersom zorgt de webshop koppeling ook voor het aanmaken van online orders en klanten in het kassa- of logistieke systeem.

Koppeling kassasysteem

  • SRS Storeinfo
  • ACA Winstore
  • StoreContrl
  • Vendit

Koppeling ERP systeem

  • Exact Online
  • Exact Globe
  • Becosoft
  • Afas Profit
Hoe gaan we te werk?

We starten met een heldere specificatie. We maken een analyse van de functionaliteiten en beschikbare data. Voor elk kassasysteem of ERP pakket gelden namelijk andere mogelijkheden. Gelukkig hebben we hier veel ervaring mee en kunnen we adviseren over de beste opties voor jouw organisatie.

In principe kunnen wij elke mogelijke koppeling maken: van eenvoudige xml- of csv-oplossingen tot complexe realtime-connecties met webservices als Soap of Rest. We synchroniseren altijd zo veel mogelijk artikel- en voorraad data, zodat je alleen nog maar marketing teksten hoeft toe te voegen. In de meeste gevallen kunnen we ook de foto's (meerdere per product) automatisch en in de juiste volgorde aan het product koppelen.

Natuurlijk monitoren we de koppeling ook. Mocht er toch iets mis gaan, dan vinden we de oorzaak vlot in de logs. Dit wordt allemaal als service geregeld binnen je no-worries abonnement.

Mattijs

Plug die stekker

Overweeg je Craft commerce als platform voor je webshop en vind je een robuuste integratie met je backoffice erg belangrijk? Of zoek je een betrouwbare Craft specialist die je helpt met je koppeling voor je bestaande Craft webshop?
Neem contact met ons op