Shoes by Boudewijns – Schoenen webshop

Schoenen webshop met tijdbesparende features, slimme filters en supersnelle zoekopties!

Boudewijns Schoenen is een echt familiebedrijf, al jaren een bekend begrip in het Brabantse Son en Breugel en omstreken. In 2012 startten we met de online variant van deze schoenenwinkel: Shoes by Boudewijns. De ontwikkeling van deze maatwerk webshop werd aan ons toevertrouwd en door de jaren heen hebben we samen op diverse vlakken een mooie doorontwikkeling gerealiseerd; van een volledige transformatie op design gebied tot een overstap naar een future proof e-commerce platform.

Webdesign

Webdevelopment

Koppelingen

Craft Commerce

Vooruitstrevend en efficiënt

Gaandeweg leerden we Boudewijns Schoenen kennen als een ambitieuze klant die écht vooruit wil en die serieus inzet op zijn online business. De wens om zoveel mogelijk bij de tijd te blijven in combinatie met efficiëntie, heeft ervoor gezorgd dat deze Craft Commerce webshop vandaag de dag beschikt over een hele berg toffe functionaliteiten. Een mooi voorbeeld zijn de productteksten. Deze hebben we zo ingericht dat ze grotendeels automatisch gevuld worden. Iets dat natuurlijk enorm veel werk en dus kostbare tijd bespaart. Andere tijdbesparende functionaliteiten die in Shoes by Boudewijns gebruikt worden zijn de verschillende koppelingen. Zo hebben we gekoppeld met verzendplatform Sendcloud, kassasysteem ACA, feed management tool Channable en data analyse platform KNIME.

Shoes bij Boudewijns - winkel

Filtering en zoekfunctie

In een webshop die helemaal up to date is, kan een supersnelle zoekfunctie natuurlijk niet achterblijven. Als je online shopt en op zoek bent naar een specifiek product, wil je het via de zoekbalk zo snel mogelijk kunnen vinden. Hetzelfde geldt voor filtering; dat moet vlot en soepel gaan. Met de integratie van Algolia - een gespecialiseerde en super snelle zoekengine - hebben we ervoor gezorgd dat zowel de filtering als de zoekfunctie optimaal functioneren zoals je mag verwachten in een webshop van deze tijd.

Shoes by Boudewijns - B2C webshop Mobile shopping

Features in deze Craft Commerce webshop

Efficiëntie en automatisering gaan hand in hand. Ieder geautomatiseerd proces zorgt er immers voor dat je tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken. Een greep uit de belangrijkste features en webshop koppelingen die WHITE voor Boudewijns Schoenen heeft gerealiseerd:

Gegenereerde product content

Door basisteksten slim te combineren met een productfeed wordt automatisch product content gegenereerd

Afbeelding synchronisatie

Koppelt productafbeeldingen automatisch aan producten op basis van de bestandsnaam van een afbeelding

Sendcloud koppeling

Volledige integratie met de alles-in-een verzendsoftware van Sendcloud via onze Sendcloud plugin

Koppeling ACA kassasysteem

Productgegevens met prijzen en voorraad worden automatisch ingelezen uit het kassasysteem

Channable koppeling

Integratie met feed management platform om productgegevens te distribueren naar verschillende verkoopkanalen

KNIME koppeling

Slimme online marketing door de koppeling met het KNIME analytics platform voor gegevensanalyse, rapportage en integratie

Bart Boudewijns, Eigenaar Shoes by Boudewijns

"Al jarenlang hebben wij een zeer fijne samenwerking met WHITE. Ze hebben voor ons 9 jaar geleden onze eerste online shop gebouwd wat zeer goed is uitgepakt. Afgelopen jaar hebben ze op Craft een complete nieuwe E-commerce shop gebouwd voor de toekomst. De samenwerking loopt altijd vlekkeloos met korte lijntjes, wat als zeer prettig wordt ervaren."