Picqer plugin

Craft Commerce Integration

Voorraad beheren was nog nooit zo makkelijk!

Met het magazijn als fundamenteel onderdeel van je webshop, kun je door het efficiënt beheren van je voorraad een hoop kostbare tijd besparen. De Picqer plugin voor Craft Commerce maakt dit mogelijk. Efficiëntie is namelijk een kernwaarde waar het bedrijf achter de software sterk de nadruk op legt. Deze speciaal voor Craft Commerce ontwikkelde plugin is een ontzettend handige uitkomst voor webshops met een magazijn die hun interne proces willen verrijken om zo hun klanten nóg beter te kunnen bedienen. Door gebruik te maken van Picqer en het niet meer hoeven schakelen tussen verschillende softwaretools, gaat het verwerken van bestellingen gemiddeld zo’n 5 keer sneller. Bovendien creëert het rust binnen het team en zorgt het voor aanzienlijk minder fouten. Wat wil een magazijnbeheerder nog meer?!

Picqer magazijn software

Picqer is eenvoudig te gebruiken magazijn software speciaal voor webwinkels. Als webshop met magazijn wil je te allen tijde een goed beeld hebben van hoe je actuele voorraad ervoor staat. Met de software van Picqer wordt dit je heel eenvoudig gemaakt. Alles wat in je magazijn moet gebeuren stuur je aan vanuit Picqer. Van inkoop, voorraad binnen boeken en locatiebeheer tot het picken en verzenden van bestellingen. Met Picqer heb je alle informatie over je magazijn op een centrale plaats. Je bespaart zo veel tijd, want je hoeft bijvoorbeeld niet meer in te loggen op verschillende platforms. Daarnaast stroomlijn je de magazijnprocessen en geeft Picqer je een uniforme wijze voor het verwerken van al je bestellingen.

Wat doet de Picqer Craft plugin?

WHITE ontwikkelde samen met Picqer de officiële plugin voor Craft Commerce webshops. De Craft plugin voor Picqer zorgt dat er automatisch informatie wordt uitgewisseld tussen Picqer en Craft Commerce. Overtypen is overbodig. Hierdoor voorkom je fouten, werk je snel en creëer je rust in je magazijn.

Picqer plugin for Craft CMS - Screenshot

Synchronisatie van de productvoorraad

De plugin zorgt voor het synchroniseren van de productvoorraad aantallen tussen Picqer en Craft. Daarnaast worden webshop orders automatisch naar Picqer gepushed zodat die daar afgehandeld kunnen worden. Bevatten orders nieuwe producten uit Craft, dan worden die direct aangemaakt in Picqer. Ook statuswijzigingen van orders in Picqer worden automatisch teruggekoppeld aan Craft, zodat deze getoond kunnen worden in het klantaccount van de webshop. Deze complete koppeling tussen Picqer en Craft Commerce maakt de orderafhandeling efficiënter dan ooit tevoren!

New x When a Craft order status changes to one of these, allocate stock on Picqer. Order Status to allocate stock Automatically create missing products Push product prices when pushing orders New x When a Craft order status changes to one of these, push the order to Picqer. Order Status to push orders Push orders to Picqer

Picqer plugin

Licentiekosten $49 Craft Plugin Store

Geïnteresseerd in de Picqer plugin voor Craft? De plugin is beschikbaar in de Craft Plugin store. Nadat je de plugin hebt geïnstalleerd, zie je een waarschuwingsbalk in Craft. Klik op deze balk om de licentie in de Craft Plugin Store te activeren met je Craft ID. Na activatie kun je je webshop eenvoudig koppelen met Picqer via de plugin settings pagina.

Let op: de Picqer plugin is enkel geschikt voor Craft CMS versie 3.4 en nieuwer. Ook heb je Craft Commerce versie 3.1 of nieuwer nodig voor deze plugin. En natuurlijk is ook een geactiveerd Picqer account vereist.