DETJER - Meubel webshop met B2B dealer portal

Meertalige webshop voor exclusieve design meubels met B2B partner portal

Geïnspireerd door de late 50er Chandigarh stijl, biedt DETJER een webshop vol tijdloze meubels. De main focus zijn Indonesische stoelen in vier designs, handgemaakt door echte vakmannen, met diep respect voor de natuurlijke materialen. Naast stoelen vind je in het DETJER-assortiment ook tafels, opbergmeubels en tuinmeubels. Allemaal met een exclusieve uitstraling en allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Om hun exclusieve meubels op een passende manier te presenteren, moest er een webshop komen die de producten uit laat komen zoals ze dat verdienen.

Webdesign

Webdevelopment

Koppeling met voorraadbeheer

Craft Commerce

Flexibele oplossing

In de afgelopen jaren ontwikkelden we verschillende websites voor de oprichters van DETJER, dus we zijn geen vreemden van elkaar en konden daardoor extra snel schakelen. Een andere fijne bijkomstigheid was het feit dat de bestaande webshop al was opgebouwd met een goede productstructuur en dat ze daar eigenlijk al best tevreden over waren. Toch waren er een aantal beperkingen binnen het platform waar DETJER tegenaan liep, die ze uiteindelijk heeft doen besluiten de webshop te laten migreren naar een flexibeler platform dat wel aan hun specifieke wensen kon voldoen. Zo kwamen ze uiteindelijk bij Craft Commerce, èn weer bij WHITE uit.

DETJER - Meubel webshop met B2B dealer portal - Marloes & Mattijs
Professionele maatwerk webshop met Craft Commerce

Website online in recordtempo

Nadat het verzoek bij ons was binnengekomen, namen we al binnen enkele dagen plaats aan de tekentafel. Samen stippelden we een helder plan uit om de voor DETJER belangrijkste uitdagingen zo goed mogelijk te tackelen. Zo moest er een mogelijkheid ontwikkeld worden waarmee vrachtkosten niet alleen op basis van land, maar ook op basis van postcode berekend kunnen worden. Daarnaast moest er een systeem komen waarmee verzendkosten per pallet worden berekend. De maatwerk webshop moest meertalig worden, er zou onderscheid gemaakt moeten worden tussen zakelijke- en particuliere orders en er moesten klantspecifieke prijzen getoond worden. Al snel vonden we de juiste oplossingen en konden we een goed uitgewerkt plan presenteren.

DETJER - Meubel webshop met B2B dealer portal - Mobile shopping 2023

Features van deze webshop

DETJER had dus verschillende specifieke wensen. Wensen die niet standaard in een e-commerce platform aanwezig zijn en die in de meeste platforms niet of lastig toe te voegen zijn. Maar binnen het flexibele Craft Commerce platform waren deze wensen prima mogelijk. Hieronder vind je een samenvatting van de features die we hebben gerealiseerd voor DETJER:

Verzendkosten berekend per pallet

Vrachtkosten op basis van postcode

Klantspecifieke prijzen voor B2B klanten

Meertaligheid webshop in verschillende talen

Onderscheid in zakelijke- en particuliere orders

Efficiënte order picking door koppeling met magazijn software

DETJER - Meubel webshop met B2B dealer portal - sfeerbeeld

Bjorn Thomasse, Oprichter DETJER

“Al jarenlang is WHITE naar volle tevredenheid onze online partner. De fijne samenwerking gaf ons dan ook het vertrouwen om ook deze website door WHITE te laten ontwikkelen. Binnen no-time werd de migratie van het vorige CMS naar Craft CMS in gang gezet en afgerond, met een webshop vol geavanceerde technische snufjes als resultaat. Ook tijdens dit project hebben we de samenwerking weer als zeer prettig ervaren: we werden voorzien van deskundig advies, konden rekenen op vlotte communicatie en afspraken werden nagekomen. En belangrijker nog: de webshop van DETJER is nu helemaal klaar voor de toekomst!”
DETJER Meubel webshop met B2 B dealer portal Screenshot 2023