Craft CMS & e-commerce specialist

Je wilt online vooruit. Maar de technologie van gisteren mag jouw plannen voor morgen niet dwarsbomen. De uitdaging is om online wendbaar te blijven. Dat is de flexibiliteit die je voorsprong geeft. Het vraagt om een internetbureau dat je begrijpt, dat meedenkt over je doelen en de oplossingen voor je ontwikkelt. Digital Agency WHITE helpt je online vooruit.

Wat onze klanten over ons zeggen

Onze trots maakt ons misschien niet de meest objectieve kijker. Gelukkig hoef je niet alleen op óns woord af te gaan. Lees hier wat onze klanten zeggen over de samenwerking met WHITE:

Rioned - Nieuwe website én B2B klantenportal - Mobile view
Het is niet alleen dankzij hun kunde dat het hele proces zo soepel is verlopen: de mensen zijn ook heel benaderbaar en de lijntjes kort. Het parallelle proces van bouwen en vullen dat we voor onze website hanteerden, werkte perfect dankzij het geduld en de toewijding van beide kanten. Dat is dus ook een groot compliment aan WHITE.
Koen Scheepens, Online Marketeer
DETJER - Meubel webshop met B2B dealer portal - Mobile shopping 2023
We werden voorzien van deskundig advies, konden rekenen op vlotte communicatie en afspraken werden nagekomen. En belangrijker nog: de webshop van DETJER is nu helemaal klaar voor de toekomst!
Bjorn Thomasse, oprichter DETJER
TEFAF website - herontwikkeld in Craft CMS - Mobile view
Bij technische vragen kunnen we altijd bij WHITE terecht, ook met onverwachte verzoeken. Ze zijn merkbaar in control en houden ons van alle aspecten op de hoogte. Met WHITE hebben we eindelijk een IT-partner om technische zaken bij neer te leggen en waarmee we onze website de komende jaren verder gaan ontwikkelen.
CTO, TEFAF
Skalar - Internationale B2B website met Craft CMS - Mobile view-v2
Tijdens het traject was er nooit een ‘nee’; WHITE speelde altijd direct in op vragen en wensen. Via onze fraaie nieuwe website krijgen we ontzettend goede leads binnen waar onze salesmensen direct mee aan de slag kunnen. Daarbij werk ik heel fijn samen met het Client Success Team van WHITE. Ik kijk uit naar verdere samenwerking in de toekomst.
Simone Cornelissen-Simonis, Content manager
PAL V Een visuele leadgeneratie website met Craft CMS Mobile view
WHITE heeft zich voor ons opnieuw bewezen als een deskundige partij die proactief meedenkt en waarmee het uiterst prettig samenwerken is. De lijntjes zijn bij WHITE altijd kort en bij vragen reageren ze vriendelijk en snel. Net als in 2017 is het hele proces vlot verlopen. En dat de website qua conversie zijn werk doet, kunnen we nu al merken: de leads die we krijgen, zijn interessanter en concreter dan voorheen.
Thijn de Bont, Online Marketeer
Van Herwerden B2C webshop - Mobile shopping
Toen wij ons online platform naar een hoger niveau wilden tillen waren er weinigen die de klus konden klaren. De persoonlijke en professionele aanpak van WHITE waren in het eerste gesprek al doorslaggevend.
Steven van Herwerden, eigenaar Van Herwerden Wielersport
Louis Verwimp - Dealer portal rijwielgroothandel - Mobile view
De wens om van een offline bestelprogramma voor dealers over te gaan op een geavanceerde dealer portal, was de start van onze zoektocht naar een geschikt web bureau. WHITE ontwikkelde onze gloednieuwe portal met dealer login en maakte diverse websites voor onze overige merken. Een groot en technisch project met bijzondere features waar we trots op zijn!
Willy Senders, financieel directeur
Boumatic - Global website met B2B webshop - Shopview
WHITE heeft ons project met veel bravoure en kennis ter zake opgepakt. Daarnaast staat het customer care team van WHITE ook steeds snel en efficiënt ter beschikking bij eventuele vragen of problemen.
Marleen Roosen, Marketing Communication Manager Boumatic Europe
Winters Autolease B2B website met leaseauto vergelijker
Al jaren zeer tevreden met WHITE als partner. Zeer professioneel, altijd bereikbaar, flexibel wanneer het moet en een heel leuk team om mee samen te werken!
Bart Winters, Directeur/ Eigenaar
Admesy - B2B corporate website - mobile view
Het was voor ons van belang dat we de website professioneel kunnen omzetten naar meerdere talen (waaronder 3 Aziatisch) en dat collega's in het buitenland de vertalingen makkelijk kunnen maken.
Peter Karp, Senior Sales & Support Manager

Werkwijze

Zo doen we het

WHITE bestaat al sinds 1999. Dat is een enorme lijst van mooie projecten en een grote bak met ervaring. Wij zijn geen cowboys. We zijn serieus, toegewijd, positief en hebben een passie voor het medium waar wij gek op zijn; het internet. We werken in een modern (wit) kantoor in de Brainport regio Eindhoven. Goed bereikbaar, de koffie staat klaar en er is volop parkeerplaats. Dus kom gerust eens langs of vraag een Craft CMS demo of Craft Commerce demo aan!

Voor jou telt de oplossing, niet de software. Wij begeleiden je bij het neerzetten van die oplossing. Altijd met jouw business doelen als uitgangspunt. Voor specifieke functionaliteiten zoeken we eerst naar bestaande systemen. Alleen ontwikkelen wat er nog niet is, dat hebben we geleerd. Die aanpak heeft een positief effect op kosten, doorlooptijd en focus.

Alles is veranderlijk, inzichten, wensen en systemen. Dat vraagt om een flexibele aanpak. We hebben geleerd om vraagstukken in behapbare fasen op te delen. Voor iedere fase krijg je een strakke offerte. Transparantie over wat we maken en jij bent flexibel om in elke fase bij te sturen. De kracht van deze aanpak is dat je snel resultaat te zien krijgt.

Wij gebruiken Craft CMS als basis. Dat is een modern, hoogwaardig en flexibel CMS dat optimaal ingericht wordt voor jouw situatie. Hiermee wordt het beheren van je website heel gebruiksvriendelijk. Het Craft CMS platform ontwikkelt in een rap tempo door. Dankzij Craft hebben we een win-win.

Jij bent eigenaar van je website. Samenwerken omdat je dat graag wilt, niet omdat het moet. Wij nemen de technische verantwoordelijkheid voor onze rekening. Voor een vast maandbedrag loopt alles op rolletjes; support, onderhoud, hosting, updates, monitoring, back-ups en meer! Zo kun jij je richten op je business.

Wij werken voor

Organisaties die online groeien

WHITE sfeerbeeld grid van 3 Marloes