Craft CMS & e-commerce specialist

Je wilt online vooruit. Maar de technologie van gisteren mag jouw plannen voor morgen niet dwarsbomen. De uitdaging is om online wendbaar te blijven. Dat is de flexibiliteit die je voorsprong geeft. Het vraagt om een internetbureau dat je begrijpt, dat meedenkt over je doelen en de oplossingen voor je ontwikkelt. Digital Agency WHITE helpt je online vooruit.

Wat onze klanten over ons zeggen

Onze trots maakt ons misschien niet de meest objectieve kijker. Gelukkig hoef je niet alleen op óns woord af te gaan. Lees hier wat onze klanten zeggen over de samenwerking met WHITE:

Van Herwerden B2C webshop - Mobile shopping
Toen wij ons online platform naar een hoger niveau wilden tillen waren er weinig die de klus konden klaren. De persoonlijke en professionele aanpak van WHITE waren in het eerste gesprek al doorslaggevend.
Steven van Herwerden, eigenaar Van Herwerden Wielersport
Shoes by Boudewijns - B2C webshop Mobile shopping
Al jarenlang hebben wij een zeer fijne samenwerking met WHITE. De samenwerking loopt altijd vlekkeloos met korte lijntjes, wat als zeer prettig wordt ervaren.
Bart Boudewijns, eigenaar Shoes by Boudewijns
De Krat E commerce website Mobile shopping
Sinds WHITE het beheer van onze website overnam is de rust wedergekeerd in ons bedrijf. Aan WHITE hebben wij een zeer kundige en professionele partner.
Tessa Venker, directrice de Krat
DETJER B2B - B2C Webshop - Mobile shopping
We werden voorzien van deskundig advies, konden rekenen op vlotte communicatie en afspraken werden nagekomen. En belangrijker nog: de webshop van DETJER is nu helemaal klaar voor de toekomst!
Bjorn Thomasse, oprichter DETJER
Boumatic - Global website met B2B webshop - Shopview
WHITE heeft ons project met veel bravoure en kennis ter zake opgepakt. Daarnaast staat het customer care team van WHITE ook steeds snel en efficiënt ter beschikking bij eventuele vragen of problemen.
Marleen Roosen, Marketing Communication Manager Boumatic Europe
Iris Intranet Website Craft CMS mobile view clean
Wij wilden graag een website ontwikkelen waar alle bezoekers, ongeacht hun oriëntatiefase, de juiste informatie kunnen vinden. Samen met WHITE hebben we dit tot een goed einde gebracht en hebben we een hele mooie, frisse en overzichtelijke website neergezet.
Roel Knapen, Oprichter en eigenaar Iris Intranet
Hellebrekers  Visual Link - Bedrijfs en product website - mobile view clean
De specialisten van WHITE hebben de site in z’n geheel overgenomen en alles gerepareerd wat er aan de achterkant niet goed zat. De gehele structuur is nu op een zeer overzichtelijke manier ingericht en zelf aanpassingen doen is nu bijna kinderspel.
Jolanda Spoor, Marketing Specialist
Coppens Warenhuis Webshop mobile view clean
WHITE is een uniek, vooruitstrevend internetbureau met veel persoonlijke aandacht voor ons als klant. En die aanpak sluit precies aan bij ons familiebedrijf!
John Coppens, Coppens Warenhuis
Mattijs quote - De combinatie van techniek design en marketing verveelt nooit

De combinatie van techniek, design en marketing verveelt nooit

Mattijs

Werkwijze

Zo doen we het

WHITE bestaat al sinds 1999. Dat is een enorme lijst van mooie projecten en een grote bak met ervaring. Wij zijn geen cowboys. We zijn serieus, toegewijd, positief en hebben een passie voor het medium waar wij gek op zijn; het internet. We werken in een modern (wit) kantoor in de Brainport regio Eindhoven. Goed bereikbaar, de koffie staat klaar en er is volop parkeerplaats. Dus kom gerust eens langs of vraag een Craft CMS demo of Craft Commerce demo aan!

Voor jou telt de oplossing, niet de software. Wij begeleiden je bij het neerzetten van die oplossing. Altijd met jouw business doelen als uitgangspunt. Voor specifieke functionaliteiten zoeken we eerst naar bestaande systemen. Alleen ontwikkelen wat er nog niet is, dat hebben we geleerd. Die aanpak heeft een positief effect op kosten, doorlooptijd en focus.

Alles is veranderlijk, inzichten, wensen en systemen. Dat vraagt om een flexibele aanpak. We hebben geleerd om vraagstukken in behapbare fasen op te delen. Voor iedere fase krijg je een strakke offerte. Transparantie over wat we maken en jij bent flexibel om in elke fase bij te sturen. De kracht van deze aanpak is dat je snel resultaat te zien krijgt.

Wij gebruiken Craft CMS als basis. Dat is een modern, hoogwaardig en flexibel CMS dat optimaal ingericht wordt voor jouw situatie. Hiermee wordt het beheren van je website heel gebruiksvriendelijk. Het Craft CMS platform ontwikkelt in een rap tempo door. Dankzij Craft hebben we een win-win.

Jij bent eigenaar van je website. Samenwerken omdat je dat graag wilt, niet omdat het moet. Wij nemen de technische verantwoordelijkheid voor onze rekening. Voor een vast maandbedrag loopt alles op rolletjes; support, onderhoud, hosting, updates, monitoring, back-ups en meer! Zo kun jij je richten op je business.

Wij werken voor

Organisaties die online groeien