Een visuele leadgeneratie-website voor PAL-V met Craft CMS

Het Nederlandse pioniersbedrijf PAL-V ontstond ooit uit de droom om een vliegende auto te bouwen én verkopen. Twintig jaar lang waren de oprichters druk in de weer met ontwerpen, bouwen en het testen van prototypes. Inmiddels is het eerste model van de vliegende auto klaar voor productie en bijna volledig goedgekeurd voor gebruik. Daarom heeft PAL-V nu behoefte aan een visuele website die vooral met ‘trust & excitement’ leads genereert.

UX/UI Design

Aansprekend design voor een optimale gebruikerservaring met een mix van tekst en beeld die de juiste doelgroep aanspreekt.

Web development

Maatwerk ontwikkeling door ons eigen development team, geheel volgens de nieuwste standaarden - compatible met verschillende browsers en mobiele apparaten.

Cloudhosting

Content delivery network met razendsnelle laadtijden wereldwijd dat PAL-V veilig in de lucht houdt en internationale bezoekers optimaal bedient.

Craft CMS

Gemakkelijk te beheren website voor de marketeers van PAL-V dankzij het flexibele en gebruiksvriendelijke content management systeem Craft CMS.

Het vraagstuk voor deze website

“Gezien de snelle groei en professionalisering van ons bedrijf was het overduidelijk dat onze branding een update nodig had”, vertelt online marketeer Thijn de Bont van PAL-V. “In lijn daarmee wilden we ook onze website opfrissen. Eerst dachten we daarvoor puur aan stilistische aanpassingen, maar na breed overleg bleek dat we meer eisen en ideeën hadden.

Onze belangrijkste wensen waren:

  • een structuur die geënt is op leadgeneratie;
  • veel meer (bewegend) beeld, minder tekst;
  • een professionele vacaturepagina;
  • goed vindbare investeerdersinformatie.

De conclusie was dat de bestaande website toch bijna vanaf de basis moest worden herbouwd.”

PAL V Een visuele leadgeneratie website met Craft CMS Mobile view

Bewezen partner voor automotive en Craft CMS

“De keuze voor WHITE bij deze opdracht was snel gemaakt. Zij hadden ons in 2017 namelijk ook al uitstekend met onze eerdere website geholpen en kenden ons bedrijf dus goed. Een grote extra plus was de expertise van WHITE met visuele automotive-websites die sterk gericht zijn op leadgeneratie. Dat is toch echt een vak apart.”

“Stap één was het bepalen van de nieuwe website-structuur. Gezien het belang daarvan voor optimale conversie gingen we daarbij niet over één nacht ijs. Toen we het raamwerk eenmaal hadden vastgesteld, ging WHITE voortvarend met de bouw aan de slag. Op hun advies besloten we de nieuwe website – net als de oude – te laten bouwen met Craft CMS. Om weer jaren vooruit te kunnen met de nieuwe website, koos WHITE voor de allernieuwste versie van content management systeem Craft. WHITE begeleidde ons ook bij het uitwerken van het design voor de website. Het herschrijven van content namen we zelf op ons bord.”

PAL V Een visuele leadgeneratie website met Craft CMS Sfeerbeeld

Verfijnde configurator en 3D-animatie voor extra beleving

“De website die WHITE heeft opgeleverd, is precies wat we zochten: de fraaie beelden grijpen direct de aandacht, tonen in één oogopslag het product en enthousiasmeren de bezoeker. De beperkte ruimte voor tekst houdt de nadruk op beleving. De scroll-gevoelige 3D animatie geeft een volledig beeld van het in- en uitklappen van de PAL-V Liberty, terwijl de verfijnde configurator de mogelijkheid biedt jouw ideale kleur te kiezen. Dankzij een ingebouwde AR-functie, krijg je als bezoeker een goed beeld van de omvang van de vliegende auto.”

PAL V Een visuele leadgeneratie website met Craft CMS Tablet and mobile view

Interactieve range-map als verrassende extra

“En de nieuwe website biedt meer. Zoals de vernieuwde vacaturepagina met een professionele uitstraling die past bij onze ambities en bij de moderne werkgever die we zijn. Alle investeerdersinformatie staat keurig bij elkaar op één zakelijk vormgegeven pagina. De range-map, een extra feature waarmee WHITE ons verraste, toont in één oogopslag hoe ver je met de vliegende auto kunt komen.”

PAL V Een visuele leadgeneratie website met Craft CMS Droneshot Sfeerbeeld

Optimale beveiliging en prestaties

Maar De Bont heeft meer redenen om blij te zijn met de nieuwe website. “Het bijwerken van ons verouderde CMS (Craft CMS) was een fundamentele stap om de beveiliging van onze website te waarborgen. De ontwikkelaars van Craft brengen namelijk regelmatig patches en updates uit om kwetsbaarheden te verhelpen en de beveiliging te versterken. Door daarmee in de pas te blijven lopen, minimaliseren we het risico op cyberaanvallen en datalekken. Met de updates van Craft profiteren we ook van een betere functionaliteit en prestaties van de website. Dat komt ten goede aan de algehele online presentatie van ons bedrijf.”

PAL V Een visuele leadgeneratie website met Craft CMS Thijn de Bont Sfeerbeeld PAL V Een visuele leadgeneratie website met Craft CMS Logo in dashboard Sfeerbeeld PAL V Een visuele leadgeneratie website met Craft CMS Marloes in de PAL V Sfeerbeeld

Samenwerking PAL-V – WHITE

“WHITE heeft zich voor ons opnieuw bewezen als een deskundige partij die proactief meedenkt en waarmee het uiterst prettig samenwerken is. De lijntjes zijn bij WHITE altijd kort en bij vragen reageren ze vriendelijk en snel. Net als in 2017 is het hele proces vlot verlopen. Dat de website qua conversie zijn werk doet, kunnen we nu al merken: de leads die we krijgen, zijn interessanter en concreter dan voorheen.” - Thijn de Bont, Online Marketeer
PAL V Een visuele leadgeneratie website met Craft CMS 3 squares