Oplossingen

Hiermee kunnen we je helpen
Mattijs

Websites

Wij realiseren corporate websites. Mooi maatwerk voor bedrijven die meer nodig hebben dan een doorsnee oplossing. Speciale wensen? Laat maar komen!

E-commerce

Ervaring? Zeker! Al meer dan 12 jaar heeft WHITE ervaring met e-commerce, van een standalone webshop tot een volledig gekoppeld e-commerce platform.

Craft Specialist

Wij staan voor specialisatie. WHITE is erkend als Enterprise Verified partner, en dus gecertificeerd door de makers van Craft CMS als Craft/Craft Commerce specialist. Wij doorgronden het platform en zorgen voor een optimale integratie.

Integraties

Slimme koppelingen zijn berekend op de continue veranderingen binnen je bedrijf en in de markt om je heen en moeten het werk makkelijker maken. Zo wordt je bedrijf wendbaar.

De combinatie van techniek, design en marketing verveelt nooit

Mattijs

Werkwijze

Zo doen we het

WHITE bestaat al sinds 1999. Dat is een enorme lijst van mooie projecten en een grote bak met ervaring. Wij zijn geen cowboys. We zijn serieus, toegewijd, positief en hebben een passie voor het medium waar wij gek op zijn; het internet. We werken in een modern (wit) kantoor in de Brainport regio Eindhoven. Goed bereikbaar, de koffie staat klaar en er is volop parkeerplaats. Dus kom gerust eens langs.

Voor jou telt de oplossing, niet de software. Wij begeleiden je bij het neerzetten van die oplossing. Altijd met jouw business doelen als uitgangspunt. Voor specifieke functionaliteiten zoeken we eerst naar bestaande systemen. Alleen ontwikkelen wat er nog niet is, dat hebben we geleerd. Die aanpak heeft een positief effect op kosten, doorlooptijd en focus.

Alles is veranderlijk, inzichten, wensen en systemen. Dat vraagt om een flexibele aanpak. We hebben geleerd om vraagstukken in behapbare fasen op te delen. Voor iedere fase krijg je een strakke offerte. Transparantie over wat we maken en jij bent flexibel om in elke fase bij te sturen. De kracht van deze aanpak is dat je snel resultaat te zien krijgt.

Wij gebruiken Craft CMS als basis. Dat is een modern, hoogwaardig en flexibel CMS dat optimaal ingericht wordt voor jouw situatie. Hiermee wordt het beheren van je website heel gebruiksvriendelijk. Het Craft CMS platform ontwikkelt in een rap tempo door. Dankzij Craft hebben we een win-win.

Jij bent eigenaar van je website. Samenwerken omdat je dat graag wilt, niet omdat het moet. Wij nemen de technische verantwoordelijkheid voor onze rekening. Voor een vast maandbedrag loopt alles op rolletjes; support, onderhoud, hosting, updates, monitoring, back-ups en meer! Zo kun jij je richten op je business.

Wij werken voor

Organisaties die online groeien
  • Starline
  • PAL-V
  • NIBC
  • Muchachomalo
  • Boumatic
  • Interfood