Winters Autolease - B2B website met leaseauto vergelijker

Website voor het op maat samenstellen van je leaseplan met supersnel overzicht van alle mogelijkheden

Voor Winters Autolease was het primaire doel het eenvoudig aan kunnen vragen van een lease offerte op maat. Gebruiksvriendelijkheid stond dus hoog op de prioriteitenlijst. Een mooie klus voor onze UX/UI designer! We zorgden voor een supersnelle zoek- en filterfunctie en een mooie set contentblokken waar de marketeer van Winters Autolease goed mee uit de voeten kan.

Webdesign

Cloud hosting

Webdevelopment

Craft CMS

Van design tot technische realisatie

Dit project is van A tot Z, van design tot aan technische realisatie, door WHITE gemaakt. Dat gaf ons de flexibiliteit en vrijheid om hier from scratch een succesvol verhaal van te maken. We voegden handige contactformulieren toe die de aanvraag van leaseoffertes op maat zo laagdrempelig mogelijk maken. Speciaal voor Winters Autolease ontwikkelden we de mogelijkheid om verschillende soorten filteringen te maken:

  • Zoeken met autocomplete

  • Range sliders voor prijs- of actieradius-sliders

  • Basis filteropties zoals filteren op merk en model

Met de door WHITE ontwikkelde tool, maak je een vergelijking van verschillende leaseplannen op basis van type auto, afstand per jaar, looptijd contract en toegevoegde features. Ook maakten we een koppeling die de actuele prijs en voorraad automatisch ophaalt uit het systeem van Auto Winters, waardoor de website altijd up-to-date is.

Winters Autolease B2B website met leaseauto vergelijker

Bart Winters, directeur/eigenaar

Al jaren zijn we zeer tevreden met WHITE als partner. Zeer professioneel, altijd bereikbaar, flexibel wanneer het moet en een heel leuk team om mee samen te werken!