Hellebrekers & Visual Link - Bedrijfs- en productwebsite

Overname corporate site Hellebrekers en ontwikkeling nieuwe product website Visual Link

Met hun reeds bestaande Craft CMS website klopte Hellebrekers aan bij WHITE. Doorontwikkeling op technisch vlak, maar ook op het gebied van UX/UI; dat was de wens. Een migratie van de corporate website naar WHITE volgde, waarin meerdere belangrijke stappen werden gezet. Ook ontwikkelden we een compleet nieuwe website voor de Visual Link Software van Hellebrekers: Visuallink.nl. Zo maakten we van een één domein een multidomein project, met als gevolg dat beide websites in dezelfde Craft omgeving te beheren zijn. Ook ondersteunden we op het gebied van technische SEO door aan de hand van een uitgebreide scan verschillende verbeteringen door te voeren. De migratie én lancering van de nieuwe website zijn inmiddels succesvol afgerond. Er zijn zelfs plannen voor een derde website, die eveneens aan de huidige Craft omgeving wordt gekoppeld. Wij kunnen niet wachten om ook van dit nieuwe project een succes te maken!

Project migratie

Webdevelopment

Cloud hosting

Craft CMS

Hellebrekers Visual Link Bedrijfs en product websit mobile view Hellebrekers Visual Link Bedrijfs en product websit mobile view mob

Jolanda Spoor, Marketing Specialist

De bestaande Hellebrekers website was wat design betreft precies wat we wilden, maar ‘onder de motorkap’ rammelde het nogal. De specialisten van WHITE hebben de site in z’n geheel overgenomen en alles gerepareerd wat er aan de achterkant niet goed zat. De gehele structuur is nu op een zeer overzichtelijke manier ingericht en zelf aanpassingen doen is nu bijna kinderspel. De mooie site is nu een mooie én werkbare site geworden. De uitdaging bij Visual Link: binnen een bestaande website-omgeving een tweede website bouwen die aan de ene kant geheel zelfstandig draait en aan de andere kant gebruik kan maken van alle functionaliteiten van de hoofdwebsite. Deze uitdaging is met vlag en wimpel door WHITE gewonnen: De Visual Link website is een goed werkende en slim opgebouwde site geworden die echt opvalt. Bij WHITE heb je niet het idee een van de vele klanten te zijn, maar je bent dé klant. Afspraak is afspraak en wil je contact, dan krijg je dat. Het snel kunnen schakelen, direct problemen oplossen en binnen de afgesproken tijd en budget leveren is wat samenwerken met WHITE erg prettig maakt.

Ook geïnteresseerd in een migratie van je Craft CMS website?

Wil je met ons sparren over een online project voor jouw business? Stuur ons hieronder dan even een berichtje... of bel... chat... e-mail... LinkedIn... ons als je dat liever doet.

Velden met een * zijn verplicht

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.