Tips & Sneltoetsen

# Tips

De volgorde van productafbeeldingen zijn aan te passen door naar Commerce>Products te gaan. Klik door op een product en ga naar de product images in het tabblad varianten. Pak de betreffende afbeeldingsregel vast en verplaats ze van volgorde door ze te verslepen en los te laten op de juiste positie.

Wanneer je linksboven op je websitenaam klikt, wordt een nieuw venster met je website geopend. Handig om tussentijds wijzigingen te bekijken.

sitename.

# Sneltoetsen

Craft heeft een aantal handige sneltoetsen, waarmee je bepaalde acties sneller kunt uitvoeren en dus tijd kunt besparen:

Windows Apple Omschrijving actie
Ctrl-s Com-s Tussentijds opslaan tijdens invoeren van inhoud. Is de inhoud nog niet eerder gepubliceerd dan slaat hij steeds de draft op (zie groen vinkje). Is de inhoud wel eerder gepubliceerd dan wordt de inhoud na het opslaan ook weer meteen gepubliceerd.
Shift-Ctrl-s Shift-Com-s Zoals hierboven vermeld én maakt daarna meteen een nieuwe inhoudspagina aan. Fijn wanneer je veel artikelen achter elkaar moet schrijven.
Shift-Spatie Shift-Spatie Opent een voorvertoning zodat je met je pijltjestoetsen door een reeks plaatjes kunt navigeren. Pijl ⬆= volgende en pijl ⬇= terug.

Deze handleiding wordt je aangeboden door WHITE Digital Agency. Bezoek white.nl om meer van ons werk te zien.