Admesy - B2B corporate website

Meertalige corporate website gemaakt in Craft CMS

Admesy staat bekend om de ontwikkeling van een breed scala aan hoogwaardige licht- en kleurmeters voor het testen van beeldschermen in productielijnen. Van smartphone display tot groot TV-paneel. Het bedrijf is in 2006 opgericht door voormalige Philips ingenieurs die zich bezighielden met de ontwikkeling van meetapparatuur voor beeldschermen. Ondertussen is Admesy uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met vestigingen in Nederland, China, Korea en Japan. Met een groeiend productassortiment dat tipt aan de hoogste eisen voor nauwkeurigheid en snelheid heeft Admesy een wereldwijde klantgroep.

Meertalig

Webdevelopment

Cloud hosting

Craft CMS

Op zoek naar Craft CMS specialist…

Waar sommige klanten starten met de zoektocht naar een webbureau, was Admesy echt op zoek naar een Craft CMS specialist. De keuze voor Craft CMS was namelijk al gemaakt. Admesy deed uitvoerig onderzoek naar verschillende content management systemen en Craft CMS kwam daarbij als beste uit de test.

Een volgende stap was om een bureau te vinden die de website perfect voor hen zou gaan realiseren. Als Craft CMS Enterprise partner was de keuze voor WHITE ook snel gemaakt.

Admesy - B2B corporate website - mobile view

Samen werken naar een top resultaat

In dit project stond samenwerking centraal om tot dit mooie eindresultaat te komen. Het designbureau van Admesy zorgde voor een volledig uitgedacht ontwerp. Wij ontwikkelden een meertalige corporate website met uitgebreide productinformatie, downloads, artikelen en een intranet.

Doordat Admesy veel klanten heeft in Azië, is de website ook beschikbaar in de talen Chinees, Japans en Koreaans. Om snel webpagina’s te maken in andere talen heeft WHITE een nieuwe functie gerealiseerd die webteksten met een druk op de knop doorzet naar andere talen.

Bekijk de website
Admesy - B2B corporate website - sfeerbeeld

Peter Karp, Senior Sales & Support Manager bij Admesy B.V.

Ietsje later dan oorspronkelijk verwacht, maar nu is onze nieuwe website klaar (admesy.com) en we zijn heel blij met het resultaat. Het Craft CMS is prima ingericht en het bewerken van content gaat makkelijk. Belangrijk voor ons was ook dat we de website in meerdere talen (incl. 3 Aziatische) professioneel kunnen omzetten en collega's in het buitenland de vertalingen gemakkelijk kunnen maken. WHITE is zeker als partner voor een nieuwe website aan te bevelen.
Admesy B2 B corporate website Tablet and mobile view
Admesy - B2B corporate website - sfeerbeeld