Starline Zwembaden - Corporate website

Realisatie van meerdere B2C en B2B websites, een uitgebreide leadflow en een zwembad configurator

Met een grote passie voor zwem- en wellness genot, is Starline een bekende naam in de particuliere én zakelijke zwembad-wereld. Starline Group is producent van zwembaden en zwembadafdekkingen en groothandel in spa’s en andere wellness apparatuur. Via een internationaal netwerk van erkende Starline dealers, worden de producten verkocht en geïnstalleerd. Kwaliteit en beleving staan hoog in het vaandel, en dat zie je terug in hun zwembaden, zwembadafdekkingen en spa’s. En bij de presentatie en de verkoop van die kwalitatief hoogwaardige producten, hoort natuurlijk een kwalitatief hoogwaardige Craft CMS website. Vereerd en enorm enthousiast waren we dan ook over het feit dat Starline deze klus aan WHITE toevertrouwde.

Webdesign

Webdevelopment

Cloud hosting

Craft CMS

Online partner

Al sinds 2005 is WHITE de online partner van Starline. Inmiddels kent de zwembaden- en wellness materie dan ook geen geheimen meer voor ons, en dat maakt dat we door de jaren heen vloeiend konden meebewegen met de wensen die Starline gaandeweg ontwikkelde. Waar de vraag destijds begon bij het maken van één website, hebben er inmiddels ruim 30 de revue gepasseerd. Voor verschillende divisies, dealers en landen moesten er namelijk verschillende websites komen. Uiteindelijk stond er een aanscherping van de online strategie op de planning met als uitkomst een vijftal krachtige websites met een duidelijk doel en een eenduidige doelgroep.

Starline Zwembaden Corporate website Online partner

Samen voor een succesvol resultaat

Ambitieuze klanten met de wil online te blijven groeien, die hebben we het liefst! En daar is Starline er zeker één van. Want met een dealernetwerk als belangrijke sleutel tot hun succes, is de optimalisatie van het dealerportaal een bijna continue bezigheid. Daarnaast is er veelvuldig gewerkt aan restyling naar aanleiding van gewijzigde huisstijl, hebben we een uitgebreide e-mail marketing-flow opgezet en verschillende websites samengevoegd. Als kers op de taart hebben we een pool configurator ontwikkeld waarmee men online het gewenste zwembad kan samenstellen. De ontelbare bouwstenen die we vanaf 2005 samen in handen hebben gehad, zijn er te veel om te benoemen. Maar één ding is zeker: de samenwerking tussen Starline en WHITE is een uitstekend voorbeeld van hoe je door met elkaar mee te blijven denken en goed te communiceren, een plezierige samenwerking onderhoudt waarmee je samen een succesvol resultaat neerzet.

Starline Zwembaden Corporate website Realisatie van meerdere B2C en B2B websites een uitgebreide leadflow en een zwembad configurator

Features

Van de gave features die gebruikt zijn in deze website, heeft Starline al veel profijt gehad. Zo worden dichtstbijzijnde dealers probleemloos gevonden, kunnen leads soepel worden opgevolgd en kunnen er online hele zwembaden worden samengesteld in de pool configurator. Hieronder vind je een samenvatting van de belangrijkste features binnen de websites van Starline.

Pool en spa configurator

Online zwembad en spa samenstellen

Dropbox integratie

Marketingmateriaal centraal voor dealers

Zwembad vergelijker

Specs van 2 zwembaden vergelijken

Lead follow-up systeem

Zeer uitgebreide leadopvolging

Dealerlocator

Op basis van browser locatie of adres

Contentblokken

Een zeer uitgebreide collectie layouts

Starline - Corporate website - tablet view
Starline Zwembaden Corporate website 3 squares